Google werkomgeving

Krijg jouw eigen Google werkomgeving. Maak gebruik van Google documenten, presentaties, spreadsheets, agenda, drive(30GB), meet, chat en gmail. Krijg jouw eigen zakelijke e-mail domeinnaam@wouterbaarsmedia.nl (Geldt niet voor Excellent)

Sla al jou documenten op in drive een deel deze via chat. Meetings kunnen worden gehouden via meet en je afspraken kan je plannen in agenda. Maak de mooiste presentaties en documenten en mail al jou klanten!

Een Google werk omgeving kost 4,68 per maand extra. Let op: dit geld niet voor abonnement Excellent(standaard)(prijs in begrepen)

SSL certificaat

Beveilig jouw site met een SSL certificaat. Voor jouw site URL staat dan een slotje met daar achter https://domeinnaam.wouterbaarsmedia.nl

Een SSL certificaat is nodig wanneer er persoonlijke gegevens worden verzameld op jouw site. Denk aan een contact formulier of een webshop. Wanneer dit niet gedaan wordt, kan er een boete in rekening worden gebracht.

Een SSL certificaat kost 2,41 euro extra in de maand. Let op: dit geldt niet voor abonnement Excellent. Deze wordt standaard meegeleverd en deze is dan gratis.